vineri, 4 decembrie 2009

TURUL II

VINEEEEE!!!!!!!!!!!
Cum cine? Turul II. Sau ati uitat ?

Voi n-ati vazut confruntarea de aseara?
Dupa cum ati vazut, Geoana nu-l cunoaste pe SOV (sunt doar prieteni de 4 ani), Basescu n-a lovit baiatul "in plex cu PUMNUL sau in fata cu PUMNUL ", deasemenea nici el nu-l cunoaste pe SOV (din 2004 cand a fost sprijinit de acesta).
Ceea ce mi-a "placut" la aceasta confruntare: Presedintele care s-a purtat ca in 2004. Pai ce el a fost Presedinte in ultimii 5 ani ? eeeeee. Si lui de ce nu i-a spus nimeni ? Stia si el saracul sa vina la confruntare cu niste realizari, nu-i asa ?
Totul a inceput bine. Pana cand Base si-a scos armele lui preferate - pozele de la SS si limbajul de "baiat de cartier". Acum fiecare considerati cum doriti: ori ca Geoana a fost diplomat si nu s-a manifestat si el ca un "baiat de cartier" ori ca a fost slab.
Am inteles din aceasta dezbatere ca Romania chiar are legaturi economice cu Rusia. Si ce daca administratorul firmei care a semnat contractul cu Gazprom este Shogunul a.k.a Călin Dragomir Marinescu(http://www.realitatea.net/administratorul-firmei-care-a-semnat-contractul-cu-gazprom-este-implicat-in-dosarul-flota_690479.html).
Si ce daca Geaoana are deja o formula de Guvern, cu un prim-ministru acceptat de cca 65% din Parlament ? Pai ce cei 11 ministrii care au fost pe 18 posturi nu sunt buni ? Cum sa nu fie daca inca conduc un guvern care n-a reusit sa treaca de Parlament ?
Ma astept ca aceste "golanisme" pe care le arata dl Basescu sa se reflecte si la discipolii lui. Sunt convins ca duminica, dupa aflarea rezultatelor, o sa fiti surprinsi cati oameni vor face mitinguri "spontane", tipand ca au fost fraudate alegerile. Ei asteapta doar SMS-ul de comanda. Banii probabil i-aun primit. Si sincer.... nu sufar de "scenarita cronica". Sper doar ca organele de ordine publica sa nu fie "luate prin surprindere" de aceste mitinguri.


Sa trecem la lucruri mai amuzante. Am gasit pe Happyfish cateva filmulete "de campanie". Sa nu ma acuze lumea ca nu sunt echidistant am selectat unul pentru Dl. Geoana si unul pentru dl Basescu (Atentie!! continut explicit).
http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/geoanas_rap
http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/iarna_nu_i_ca_che_guevara_


Dar voi chiar credeati ca sunt echidistant ? Nici chiar asa.

Mesajul meu pentru Base: http://www.youtube.com/watch?v=eneRMtOZR5A

Daca vreti...puteti lasa si un "pronostic" pentru duminica.

Ce zici ? Te bagi ?
Hai sa incep eu:
TB = 47,15 %
MG = 52,85 %

Ne mai "auzim" luni dupa aflarea rezultatelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu